22.06.11 г.

Пандора

Пандора е бижутерийна компания, основана в Дания. Тя печели световна популярност със своите бижута с висулки (най-вече charm bracelets), които всеки може да съчетае по свои избор.

До средата на 1990те компанията се занимава предимно с продажбата на едро на бижута и мъниста. С наемането на двата дизайнери 1996 Пандора създава свои собствен стил, при който водещо е виждане на клиента. Нейният най-голям успех е гривната с мъниста, любими на клиентите стават и пръстените LovePods, които се комбинират в серия и често се съчетават с други бижута на марката – колиета, гривни, пръстени на пръстите на краката.

Пандора е създала повече от 800 дизайнерски мъниста, които се предлагат от сребро, 14 карата злато, стъкло „Мурано”, както и скъпоценни и полу-скъпоценни камъни. Бижутата от серията LovePods са изработени от 18 карата злато в съчетание с аметист, диамант, топаз и др.

Компанията предлага своите бижута и онлайн, като в България бижутата на марката могат да бъдат открити в Mall of Sofia на бул. Ал. Стамболийски № 101. Сайтът за България все още не е готов, но членството в международния сайт на Пандора ви дава достъп множество ресурси, включително онлайн списание на марката с информация за най-новите продукти на марката.
източник
Гривна с мъниста в подкрепа на борбата с рака на гърдатаизточник
Пръстени от серията Love pods

източник
Liquid silver collection1 коментар:

  1. Бижутата на Пандора са много хубави...ако имаш няколко хиляди лева за 1 гривна..особено тези на показаните снимки..
    Аз лично си копувам от други марки, в пъти по-евтини и дори с по-качествени мънсита.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...