22.06.11 г.

Пандора

Пандора е бижутерийна компания, основана в Дания. Тя печели световна популярност със своите бижута с висулки (най-вече charm bracelets), които всеки може да съчетае по свои избор.

До средата на 1990те компанията се занимава предимно с продажбата на едро на бижута и мъниста. С наемането на двата дизайнери 1996 Пандора създава свои собствен стил, при който водещо е виждане на клиента. Нейният най-голям успех е гривната с мъниста, любими на клиентите стават и пръстените LovePods, които се комбинират в серия и често се съчетават с други бижута на марката – колиета, гривни, пръстени на пръстите на краката.

Пандора е създала повече от 800 дизайнерски мъниста, които се предлагат от сребро, 14 карата злато, стъкло „Мурано”, както и скъпоценни и полу-скъпоценни камъни. Бижутата от серията LovePods са изработени от 18 карата злато в съчетание с аметист, диамант, топаз и др.

Компанията предлага своите бижута и онлайн, като в България бижутата на марката могат да бъдат открити в Mall of Sofia на бул. Ал. Стамболийски № 101. Сайтът за България все още не е готов, но членството в международния сайт на Пандора ви дава достъп множество ресурси, включително онлайн списание на марката с информация за най-новите продукти на марката.




източник
Гривна с мъниста в подкрепа на борбата с рака на гърдата



източник
Пръстени от серията Love pods

източник
Liquid silver collection



2 коментара:

  1. Бижутата на Пандора са много хубави...ако имаш няколко хиляди лева за 1 гривна..особено тези на показаните снимки..
    Аз лично си копувам от други марки, в пъти по-евтини и дори с по-качествени мънсита.

    ОтговорИзтриване
  2. Such a nice blog, thanks to the author for sharing with us such Useful information.I have requested to the admin to know about silver jewelry in Australia please visit to my link

    https://singaporegemstonejewelry.blogspot.com/2019/04/the-passion-for-silver-jewelry-in.html



    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...