26.06.11 г.

Колекцията "Бутилки" на Елза Перети за Тифани

източник

След като ви запознахме с историята на компанията Тифани, днес във фокуса на нашето вниманието попада последната колекция Бутилки 2011, която е емблематична за дизайнерата на бижута Елза Перети. 

Днес тя е един от водещите дизайнери на марката Тифани. Това лято колекцията Бутилки идва с нови форми, изработени от благородни метали и украсени със скъпоценни камъни.

В допълнение към класическата висулка отворена бутилка, новият дизайн представя заоблени модели от сребро или 18 карата злато, както и квадратни модели и модели с формата на мех/кана. Включени са също така запушалки/тапи от скъпоценни камъни – тюркоаз, лапиз лазули и черен яспис.

Висулките бутилка са вдъхновени от посещението на дизайнерката в Портофино, Италия през 1960те и изящността на жените, които среща там. Висулките бутилка могат да се използват като идеалното място за писмо в бутилка или като вазичка за малко цвете.

Лично аз оценявам красотата на дизайна на бутилчиците, както и техните цветни тапи, но едва ли бих избрала точно това бижу за себе си. Дали моят вкус е твърде традиционен или и вие 
мислите като мен, ще се радвам да споделите своето мнение.

източник


източник

източник
1 коментар:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...