15.07.11 г.

Алтънбаш

В продължение на серията постове за марки бижута, които могат да бъда закупени в България, днес ще ви представим турската марка Алтънбаш.
Altinbas Jewelry е част от Altinbas Holding и е създаден през 1975 от Мехмед Алтън и неговите синове. За кратко време компанията набира популярност и днес е уважаван производител на бижута. Компанията притежава най-голямата в Европа фабрика за производство на злато с капацитет от 20 т. годишно. Патентованата продукция се изнася в 35 държави и над 3 000 магазина и търговски обекти.
В компанията работи екип от дизайнери, които въплащават в моделите на марката оригинален дизайн от класика и турски мотиви.
Алтънбаш предлагат колекции с 14, 18 и 22 каратово злато, съчетано с различни видове скъпоценни камъни. От 2000 г. Алтънбаш започва изработват и модели с диаманти.
В магазините на Алтънбаш можете да намерите голямо разнообразие от годежни пръстени и вечални халки; бижута - от класически до екстравагантно обсипани с диаманти, рубини, сапфири, смарагди, аметисти, топази, турмалини, аквамарини; лимитирани бижута от авторски колекции от 14-каратово злато: "Огън и лед", "Златната връзка между имиджа и успеха", "От вечността за вечността".
В Интернет може да попаднете на противоречиви мнения за обслужването в магазините, както и за качеството на самите бижутата. Лично аз нямам преки наблюдения нито за качеството, нито за обслужването, но дизайнът на бижутата определено ми харесва.
В София може да празгледате някои от техните модели на живо и да си изберете совето бижу в моловете и големите търговски центрове:
- City Center Sofia, първи етаж, No15;
- ЦУМ

 
Ето и якои от моделите, които на мен ми направиха най-голямо впечатление:







Няколко предложения за нестандартни халки, вдъхновени от магията на Изтока:


Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...