12.09.11 г.

Колекция бижута на Mango за Есен-зима 2011-2012

източник
Днес ще ви представя накратко новите предложения бижута на известната модна марка Манго. Моделите са доста разнообразни като стил и представляват перфектно допълнение на модната визия на марката за предстоящия есенно-зимен сезон 2011-2012. Обща черта на моделите бижута  е техния индивидуален и ярък характер. Като цяло бижутата на Манго може да бъдат разделени в четири теми - Африка и етнически модели, Големи кристали, Животниски шарки и Естествени камъни.

Не зная дали магазинът на Манго в София вече предлага новите бижута на марката, но на нейния сайт може да разгледате цялата колекция и да набележите своите фаворити. 

Като фен на големите масивни бижута с кристали и скъпоценни камъни, лично аз имам пристрастие именно към тези предложения на Манго - ефектни пръстени с кристали, както с изчистен дизайн, така модели във винтидж стил с богата орнаментика:

Не мога да пропусна и прекрасните гривни от новата колекция - големи, масивни, блестящи - перфектният аксесоар към есенно-зимните тоалети в студени, приглушени цветове.


Накрая ще ви предложа и две колиета, ей така, за разкош:Снимките, изпозвани в блога, са взети от официалния сайт на Mango 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...