6.06.12 г.

Gemvara - един специален пост

Днес блогът имат повод за празнуване - публикуваме своя 100тен пост. Дълго мислех на каква тема да посветя юбилейния пост и накрая се спрях на една от любимите си теми, за която пиша сравнително рядко - скъпоценните камъни. 

Тези дни случайно попаднах на един интересен американски сайт за бижута Gemvara, в който основен акцент е поставен върху скъпоценните камъни и различните комбинации от благородни метали, използвани в дизайна на стилни и актуални модели.




Gemvara дава и възможност всеки сам да създаде своето уникално бижу. Моделите се предлагат в бяло, жълто злато и розово залто от 14 и 18 карата, платина и сребро. Най-силната черта на фирмата е богатия избор на скъпоценни камъни, която тя предлага. Всеки може избере най-подходящия камък от цяла палитра скъпоценни и полускъпоценни камъни - рубини, сапфири,  кристали, аметист, аквамарин, турмалин, гарнет, оникс, и разбира се, негово величество Диаманта.


Gemvara предлага и богат избор бижута за мъже, които дори с цветни скъпоценни камъни, изглеждат много стилно и артистично. 


На сайта присъства и една друга моя страст в областта на бижута - модели в така наречения винтидж стил. В случая става дума за нови бижута, изработени да наподобяват старинни, класически модели. Самата аз съм фен както на оригинални винтидж бижута, така и на чисто нови бижута в ретро стил.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...