16.06.12 г.

Историята на легендата Tiffany & Co


Днес искам да насоча Вашето внимание към историята на една легедарна марка бижута - Тифани. В нашия блог още миналата година Ви представихме накратко марката Тифани, и до днес продължаваме редовно да Ви информираме за най-новите колекции и предложения на компанията.
Неотдавна Тифани представиха на своя сайт в Интернет изключително интересна и забавна интерактивна история за своето създаване и развитие до ден днешен. Сайтът включва множество кратки клипчета, в които се разказват любопитни факти за компанията, кратки разкази, придружени с множество снимки на емблематични за марката модели. Там, разбира се, присъстват и не една и две холивудски звезди, почитатели на Тифани.


Основните рубрики в историята включват - Наследство, Диаманти, Дизайн, Устойчивост и Графика на важните дати в развитието на Тифани. Моите любими рубрики са Диаманти и Дизайн, в които са показани най-известните модели бижута на Тифани, както някои от изключителните диаманти, които марката предлага.Горещо препоръчвам на всички почитатели на марката, както и всеки, които е запленен от магията на бижута и се интересува от тяхната история, разгледайте и прочете Историята на Тифани на официалния сайт на марката. Удоволствието е гарантирано!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...