19.03.14 г.

Jacob & Co Jewelry

Jacob & Co предлага луксозни бижута и часовници повече от половин век. Моделите на компанията се отличават с безупречно качество, класическа техника на изработка и креативен дизайн.

Дизайнерите на компанията черпят вдъхновение от богатата история на дизайна на бижута , като създават емблематични модели, които съчетават в себе си традиция и новаторство.

Компанията използва диаманти с най-високо качество в своите модели, както и някои изключително редки диаманти и скъпоценни камъни. 

Jacob & Co предлагат и възможност на клиента да се включи в дизайна на своето бижу, като по този начин се създават уникални за всеки клиент модели.

Колекциите луксозни бижута на марката са обединени в няколко раздела - Редки диаманти, Великолепни скъпоценни камъни, Бижута - Висша мода, Луксозни бижута и Сватбени бижута.

Редки диаманти


Великолепни скъпоцени камъни
Бижута - Висша модаЛуксозни бижута
Сватбени бижутаЛюбимото ми бижу е пръстена и обикновено избирам повече пъстени, когато представям нова за мен марка. Днес, обаче, най-много ме впечатлиха обеците на Jacob & Co и затова те са най-многобройни в този пост. 

Пълните колекции на марката може да разгледате на нейния официален сайт, Jacob & Co. Може да станете и нейни фенове в Facebook и Twitter

1 коментар:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...