1.02.12 г.

Руска връзка


След като неотдавна ви представих бижутата на лондонската дизайнерка с руски корени, Анушка, бяха провокирани да потърсим какво предлага рускоезичния интернет  областта на бижутерията.

Предполагам за никого не е изненада изобилието на руски сайтове на тема бижута. Руският пазар заема значително място в световен мащаб, а Русия, както и нейните бивши републики са достатъчно богати на благородни метали и скъпоценни камъни, което им дава възможност да развиват и сериозно собствено производство на бижута.

Все още не съм открила конкретен дизайнер или компания, която да представя в блога, но за сметка на това попаднах на изключителен сайт-портал за бижута – http://www.art79.ru/

Сайтът предоставя полезна инфорация за професионалистите в света на бижутата. От друга страна, любителите на модата също могат да намерят най-доброто предложение за себе си в богатия каталог на марките, представени на сайта. За тези от вас, които владят руски, към сайта има и активен форум, където може да зададете своя въпрос и да получите полезен съвет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...