19.11.11 г.

Висша мода и бижута


Напоследък в бижутерийния бранш навлизат все повече фирма от света на модата. Днес ви представяме няколко модни марки, които тепърва навлизат в света на бижутата, както и някои „стари играчи” на този пазар.

Първото място се пада на Прада, марката за символ на елегантни чанти и обувки. Тези дни Прада представи и своято първа колекция бижута за пролет-лято 2012. Основен елемент в колекцията са цветята и цветовете – класическото черно, плюс червено и синьо и голямата изненада да мен – няколко нюанса зелено.



източник

Следва колекция луксозни бижута на Баджли Мишка, любим дизайнер на облекла за зведите на Холивуд. Марката е популярна също така със своите модели булчински рокли. На сайта на Баджли Мишка има два раздела за бижута – луксозни и модни бижута. Ето някои актулани за сезона предложения на марката:






източник

На последно място ще се спрем на последните предложения бижута от Оскар де лаРента. Крещящ дизайн, смели геометрични форми, богатство от цветове и форми – това са бижутата на Оскар де ла Рента. Така наречените statement pieces не могат да останат незабелязани.

Fall 2011 Collection



Spring 2012 Collection


източник







Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...