28.04.11 г.

За един кралски годежен пръстен

В навечерието на сватбата на Принц Уилиям и Кейт Мидълтън и преди появата на снимки на венчалната халка на Кейт (Уилиям няма да носи халка по собствено желание и в съответствие с практиката на други кралски особи), ще ви представим вече известния годежен пръстен на бъдещата булка.

Пръстенът е подарен на покойната лейди Даяна от принц Чарлс през 1981 при техния годеж. Моделът представлява 18 каратов овален син сапфир, заобиколен от 14 малки диаманта. Според водещи бижутери, моделът е е ретро според съвременните разбирания, но носи в себе си класическа красота.

Традиционно за годежен пръстен се предпочитат диаманти, но изборът на пръстен със сапфир провокира бъдещите младоженци да бъдат много по-артистични в своя избор на бижута. Според световни бижутери годежният пръстен на Кейт предизвика истинска буря от поръчки на копия на този пръстен.

И така, уважаеми дами, ако се чувствате истински принцеси, може да се сдобие с копие на годежния пръстен със сапфир на Кейт - от безумно скъпи модели от благороден метал и скъпоценни камъни до евтини пръстени тип имитационна бижутерия.


източник


източник


2 коментара:

  1. Ми за мен е глупаво тези да се фукат с диаманти, които са копани от бедни негри в Сомалия или Зимбабве примерно. В същото време парите на тези богати хора не отиват там където са нужни, за бедните хора. Те отиват в Ал Кайда или друга групировка, която прибира парите, а онези момчета работят за кора хляб. Аз попаднах на Сомаха и предложих да разгледа https://somaha.net/златна-бижутерия/златни-годежни-пръстени този сайт на един приятел, когато искаше да купи пръстен за жена си. Имат дори неща на добра цена за стандартите и заплатите, за които живеем тук. Защото и тук малко ни третират, като роби.

    ОтговорИзтриване
  2. И аз съм на същото мнение и определено съм доволен от сайта https://somaha.net/златна-бижутерия/златни-годежни-пръстени (Сомаха) голям избор на разумна цена.

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...