12.04.13 г.

Топ тенденции сред дизайна на бижута за 2013 (Част 2)


10 Топ тенденции сред дизайна на бижута за 2013 
(Част 2)

Днес Ви предлагам да разгледате останалите 5 водещи тенденции сред дизайна на бижута за 2013 според водещото американско списание в областа на бижутерия, JCK.

1. Поредната водеща тенденция за 2013 е спазването на деликатен баланс при съчетаването на различни аксесоари. Минималистични мотиви са идеални за наслагване на бижута, което е много актуално в момента. Подобни нежни и елегантни бижута са подходящи за любителите на по-леки и ненатрапчими аксесоари, които се добър избор за по-топлите летни месеци.2. Бижута в стилистика на Далечния Изток също ще бъдат хит на пазара през 2013. Те включва елементи като бамбук, пискюли и нефрит и са подходящ акцент към облеклата в  минималистичен стил. Азиатските мотиви в бижута и модата, като цяло, са често срещани през годините.


3. Масивните бижута, символ на властта и силата са идеалното допълнение към всеки делови костюм. Класическите гривни-верижки от жълто злато ще бъдато особено популярни. Брошките също заемат важно място като допълнение към по-строгите дамски костюми.

4. Поредната тенденция, актуална за летните месеци, са бижута с прозрачни камъни, които допълват прозрачните и леки материи за лятото.5. Розовото злато са превърна в хит през изминалата година и неговата популярност ще се запази и през 2013. Бижутата от розово злато вече намират място и сред годежните и булчински модели. Розовото злато стои добре на всеки цвят на кожата и се съчетава чудесно с бялото и жълто злато, както и със среброто. Напоследък розовите бижута започват да навлизат и сред аксесоарите за мъже.Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...