25.06.13 г.

The Journey: Новите колекции на Иванка Тръмп за 2013

За първи път Ви представих избрани модели от колекциите на Иванка Тръмп през пролетта на 2012 (може да прочете поста ТУК, ако сте пропуснали). Днес отново искам да споделя нейни бижута, този път това са модели от актуалните колекции на марката за 2013. 

The Journey обединява няколко отделни колекции - Metropolis, Patras, Toulouse, Aberdeen. Моделите в тези колекции са вдъхновени от красотата и уникалния стил на всяко едно от любими места на дизайнерката. 

Нейното пътуване започва с Метрополис (за модно вдъхновение служи родния град на Иванка Тръпм, Ню Йорк и стила на 1920те години). Бижутата в тази колекции са изработени от жълто злато и диаманти и имат класическо излъчване.

Metropolis Ring 

Metropolis Chain Necklace

Модното пътешествие продължава с Патра, Гърция. Тук в колекцията се включват скъпоценни камъни в син цвят - аквамарин, син сапфир, както и дпуги цветове - Африкански рубин и лунен камък. Линиите на моделите отново са изчистени, вдъхновени от стила Арт Деко.

Patras Aquamarine Earrings

Patras Horizontal African Ruby Ring 

Следващата спирка е Тулуза, Франция. Моделите в тази колекция отново носят много цвят -  розов опал, син тюркоаз и оникс.

Toulous Pink Opal Tear Drop Earrings 

Toulous Black Onyx Tear Drop Necklace 

Пътешествието завършва в Абърдийн, Шотландия. Моделите в тази колекция са изработени от жълто и бяло злато, като отново присъстват цветни скъпоценни камъни и диаманти. Линиите в дизайна са по-меки и плавни, за разлика от останалите колекции, които Ви представих днес. 

Small Diamond and Gold Aberdeen Pendant

Woven Gold and Diamond Aberdeen Earrings

Gold and Diamond Aberdeen Link Bracelet

Използваните снимки са от официалната страница на Ivanka Trump Collection, където може да разгледате и останалите модели от нейните колекции.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...