18.05.14 г.

Chopard - Red Carpet Collection 2014

Швейцарската марка луксозни часовници и бижута Шопар е дизайнера на статуетката Златна палма, която получава победителя на филмовия фестивал в Кан. През последните години за всяко издание на фестивала марката създава и нова колекция луксозни бижута , вдъхновени от блясъка на звездите на Червения килим. 

Днес искам да Ви представя тазгодишната колекция на Шопар - Red Carpet 2014. Тя носи в себе си много красота и изящество. 

Комплект Визания - колие, пръстен и обеци

Комплект от сапфир и диаманти - два вида колиета, пръстен и обеци

Комплект Ривиера - колие и обеци

Още един комплек от сапфир и диманти

Обеци - аметист и диаманти

Колие - диаманти



9.05.14 г.

Marco Bicego



Днес представям на Вашето внимание италианската марка бижута Marco Bicego. Това са луксозни бижута, носещи духа на класическата италианска бижутерия. Дизайнерът споделя, че черпи вдъхновение за моделите си от своите венециански корени и природната красота на Италия. Марката съчетава в себе си бижутерийните традиции на стария свят със съвременния дизайн. Моделите на Marco Bicego са изработени от 28 карата злато и разноцветни скъпоценни камъни в нестандартни форми.

Бижутата на марката са предпочитани от световни знаменитости като Хилъри Клинтън и Дженифър Лопес. Компанията е представена в България от Guilian, като бижута на Marco Bicego могат да бъдат поръчни също така от Nordstorm.
Marrakesh

Confetti

Siviglia

Paradise

Goa

Jaipur

Jaipur Diamonds

Jaipur Link


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...